Cara Hack Pulsa 3 Terbaru

Cara Hack Pulsa 3 Terbaru - Cara Hack Pulsa 3 Terbaru Kali ini saya akan share bagaimana caranya mendapatkan pulsa gratis sampai dengan 100 ribu All Operator. Pasti teman-teman bertanya tanya " Bagaimana sih caranaya dapat pulsa 100 ribu dengan mudah ? " jawaban nya simpel , anda langsung daftar saja di http://iddsurvey.mobie.in
     Cara Hack Pulsa 3 Terbaru ini untuk semua operatorbaik itu XL , Telkomsel , Axis , 3 , Indosat , Maupun CDMA.
Berikut ini adalah langkah langkah nya :
1. masuk Ke Sini

2. Setelah itu anda diminta memasukan no. HP anda , Tulis no. HP di kotak yang tersedia .
     misalnya : 085292447xxx


3. Kemudian klik Daftar
4. pilih sesuai operator anda.

5. Setelah itu akan ada sms masuk , kemudian masukan kode aktivasi akun anda .
6. Next , akan seperti gambar dibawah ini , Klik kontes atau undian yang tersedia.


 Apabila anda sudah mendapatkan pulsa yang mencukupi , anda bisa mengambil pulsa minimal sudah ada 5000.
Sekian artikel tentang Cara Hack Pulsa 3 Terbaru. mudah kan langkah langkah nya ? anda cukup daftar dan ikuti langkah-langkah nya seperti diatas.
   Semoga bermanfaat.


Sumber: kib-banjar.blogspot.com

Cara Verifikasi Paypal dengan SMS-Banking | cara verifikasi paypal dengan vcc | cara verifikasi paypal tanpa kartu kredit | cara verifikasi paypal dengan payoneer

Cara Verifikasi Paypal dengan SMS-Banking - Di dunia online earning tentunya kita sering menggunakan paypal. Pada postingan kali ini kita akan membahas Cara Verifikasi Paypal dengan SMS-Banking.
Setelah mendaftar paypal, akun kita terdiri 2 macam, yaitu akun unverified (akun yang hanya bisa mengirim dan menerima dana tanpa bisa ditarik ke bank) ato verified (akun yang bisa mengirim dan menerima dana serta bisa ditarik ke bank).

Banyak pengusaha online di luar sana mempercayakan paypal sebagai alat pembayaran yang aman dan verified, untuk itulah apabila sudah mendaftar, untuk memverifikasinya butuh beberapa cara, yaitu sebagai berikut:

1. Daftar paypal dulu (ya,iya,wong judule postingane Cara Verifikasi Paypal dengan SMS-Banking)
2. Membuka rekening Bank BNI (karena BNI sudah saya gunakan untuk verifikasi paypal, yang lain belum nyoba) kemudian aktifkan SMS-Banking. Minta tolong ke Customer Service nya. Kalo ga antri mesti cepet dilayani.....
3. Kalo SMS-Banking nya sudah aktip, langsung aktifin VCN (Virtual Card Number). VCN adalah mengirim uang kita ke dunia maya dan hampa (ga ding...hehehe). Intinya kita taruh uang kita di internet, caranya kita hubungi call center Bank BNI di nomor 500046 atau (021) 500046 menggunakan hape supaya Customer Service nya tau bahwa kita manusia...yang akan menggunakan VCN.
4. Kalo VCN nya sudah diaktipin sama petugas Bank BNI, ketik REQ VCN 10000 kirim ke 3346, 10000 adalah Rp 10.000,- artinya kita ingin meng online kan uang sebanyak 10 ribu rupiah dan dapat diganti dengan jumlah yang ingin kita buat VCN nya.
5. Setelah beberapa lama, akan ada sms balasan dari 3346 meminta memasukkan pin sms banking yang sudah kita buat di langkah nomer 2, setelah kita memasukannya dengar benar maka kita akan langsung mendapatkan balasan berupa nomor VCN nya beserta security code nya. Nah, catet nih, soalnya akan kita masukan ke paypal sebagai bukti bahwa kita adalah manusia dan memiliki rekening Bank lokal untuk kirim ato transfer.
5. Setelah kita menginput VCN ke akun paypal kita,maka paypal akan mendebet rekening kita sebesar $ 0,95 kurang lebih Rp 9,000 dan paypal akan mengirimkan 4 security code untuk proses validasi.
6. Cara dapetin security code agak repot, karena kita harus melalui phone banking untuk mengecek mutasi rek yang ada kodenya, silahkan hub (021)500046 dan tanyakan detail mutasi rek tersebut ke customer servicenya. Jika belum mendaftar phone banking maka daftarkan dulu melalui atm, karena jika di cek di internet banking dan sms banking maka tidak akan mendapatkan rincian detail transaksi. Setelah mendapatkan 4 kode sekuriti nya maka segera masukkan ke akun paypal kita, maka kita akan mendapatkan status terverifikasi. Kata CS-nya bisa juga melalui cetak rek koran, karena di rek koran juga akan tercetak detail transaksi yang ada kode dari paypalnya. OK. selamat mencoba !
Demikian artikel Cara Verifikasi Paypal dengan SMS-Banking ini, semoga bermanfa'at...

Sumber : pharjans.blogspot.com/2013/04/cara-verifikasi-paypal-dengan-kartu.html

Cara Parse Kode HTML

Cara Parse Kode HTML - Ok,temen2...pada postingan kali ini ( Cara Parse Kode HTML ) untuk temen2 yg hobine parsing2 kode html, tanpa susah-susah, kita bisa memparsing kode html secara otomatis,gunanya ya bisa untuk parsing kode google adsense, biar bisa ditaruh di body blog dan berbagai keperluan lainnya....silahkan paste kode dikotakan dibawah ini....



Cara Mendatangkan Banyak Pengunjung Blog dari Google News

Cara Mendatangkan Banyak Pengunjung Blog dari Google News - Pada psotingan kali ini, kita akan membahas Cara Mendatangkan Banyak Pengunjung Blog dari Google News. Pada umumnya, konten/artike yang terbaru kadang bisa mendatangkan pengunjung lebih banyak. Konten/artikel terupdate bisa didapatkan dari Google News. Ada dua cara untuk mendapatkan artikel yang presh/terbaru yaitu dengan cara copas maupun dengan auto generate content. yang akan kita bahas adalah yg menggunakn auto generate content.
Langsung aja, kita gerakkan...
Pertama daftar (bila belum punya akun yahoo) atau login (sudah punya akun yahoo,ato mail yahoo).
kemudian clicks link berikut ini atau copas ke kotak url browser
copy alamat yang saya beri tanda panah....
kemudian paste di yahoo pipe yaitu pada bagian FeedURL, pada bagian BlogURL isi dengan alamat blog temen2....
setelah itu, clicks Run Pipes....tungggu sebentar untuk melihat hasilnya....
kemudian CLick Get as RSS.....paste dulu di notepad,karena kita akan membutuhkan alamat tersebut....

Kemudian daftar di situs ini IFTTT

kemudian click New Feed Item dan paste RSS yang ada di notepad....dan click create trigger.....
setelah itu click tulisan "that" warna biru yang gedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee banget....
trus cari ikon blogger.....





dan clicks....create a post......
setelah itu clicks create action, lalu scroll ke bawah lagi clicks create recipe
..... untuk menyimpan recipe yang kita mbuat.....

Naaaah, blog auto generate content dengan konten/artikel berita terbaru sudah jadi.....bila ada berita terbaru tentang New Cars, secara otomatis akan di posting di blog pilihan kita....tentunya kalo ingin pengunjungnya orang-orang bule abiss,ya harus menggunakan keywords nya orang bule juga.......jangan terburu-buru, yang teliti dan nikmati aja.............

Demikian semoga bermanfaat.................

Alternatif Google Adsense yang terbukti membayar

Alternatif Google Adsense yang terbukti membayar - Sebagai alternatif Google Adsense, Clicksor terbukti membayar membernya. Alhamdulillah, setelah ditunggu beberapa lama, akhirnya pagi ini mengawali puasa, clicksor mengirimkan pembayaran ke Paypal saya. Tentunya, untuk mendapatkan pembeyaran sebesar ini diperlukan trafik yang begitu tinggi. mTetapi, tanpa pantang menyerah, akhirnya tiba saatnya menuai hasil.....xixixixi....ini bukti pembayarannya:

Sebagai alternatif adsense, Clicksor memberikan publisher pilihan cara beriklan, ada CPM, CPC, CPI dan CPV. Sehingga memudahkan publisher mencapai batas pembayaran yaitu $50.
Terima kasih Clicksor, terima kasih banyak khususnya para pembaca yang budiman.....dan kalo temen-temen dibanned terus akun google adsense nya, bisa daftar ke clicksor, loooh, tanpa takut dibanned...... xixixixi.......


Pasang Toolbar Adf.ly untuk Mendapatkan Dollar

Pasang Toolbar Adf.ly untuk Mendapatkan Dollar - Postingan kali ini kita akan membahas tentang Pasang Toolbar Adf.ly untuk Mendapatkan Dollar. Adf.ly seperti yang kita ketahui adalah situs pemendek URL yang panjang kaya truk, sehingga menjadi nyali menciut.

Tentunya blogger bisa mendapatkan penghasilan jika link adf.ly nya diklik pengunjung, seperti blog ini...
Situs Adf.ly mempunyai beberapa script untuk dipasang oleh para blogger, diantaranya adalah script website entry. Script website entry ini akan memberikan penghasilan kepada blogger yang memasang apabila ada pengunjung datang ke blog mereka (seperti blog inii...xixixixixi).

Nah, langsung tunjlep point, adanya toolbar adf.ly bekerja berbalik arah/berlawanan arah mata angin dengan cara kerja website entry, yaitu apabila pengunjung keluar dari blog atau klik tombol back atau membuka alamat/URL lain, maka toolbar adf.ly ini akan secara autismatically akan membuat link adf.ly. Sehingga bagi siapa saja pengunjung blog (anak kecil, bapak, ibu, kakek, nenek, paman, biybiy, uncle, kepenakan) yang keluar dari blog yang dipasangi toolbar adf.ly secara tidak tahu-menahu memberikan klik kepada pemilik blog.
(penjelasane muter2)...werr......xixixi....

Ini bukan software bot, melainkan script....sehingga tetep membutuhkan banyak pengunjung datang, tapi dapetnya bisa double........
Nah, ini scriiptnya....

Cara menginstal Toolbar Adf.ly

Taruh kode ini di blog kita diatas kode (</body>):
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script>
<script>
adfly_toolbar_theme = "black-blue"; //Only theme in Version 2
adfly_publisher_id = 1; //MASUKIN KODE ADF.LY TEMAN-TEMAN, untuk mengetahuinya login dulu k akun adf.ly
adfly_shrink_url = "u.bb"; //u.bb, 9.bb, or ******* - diisi dengan tulisan adf.ly juga bisa, tapi ga boleh link yang sudah dishorten,looo,yaa?
</script>
<script type="text/javascript" src="adflytoolbar.js"></script>

Yang terjadi pada blog teman-teman setelah dipasangi toolbar adf.ly ini, adalah sebagai berikut:
Mendapatkan uang dari pengunjung meninggalkan blog kemudian membuka Google, Facebook, Twitter, YouTube & MySpace
Bisa mendapatkan uang dari Google search
Mendapatkan klik dari pengunjung setelah klik tombol back di browser
Scriptnya ringan
Berfungsi penuh

Semoga Toolbar Adf.ly ini bisa meningkatkan penghasilan adf.ly temen-temen...............jangan lupa komentarnya,yaaaaa........................

Internet Gratis SSH Lokal dan Luar Negeri

Internet Gratis SSH Lokal dan Luar Negeri - Hanya dapat di gunakan untuk tunnel menggunakan software bitvise
port 22

bukan SSH lokal.


117.108.14.91
117.108.38.234
109.74.242.210
109.72.81.113
106.174.231.21
106.174.233.57
106.174.233.58
106.174.233.59

SSH lokal.


117.102.103.170
117.102.103.20



Username : ssh
Password : gratis

Semoga masih bisa digunakan....

Cara Menggunakan Android untuk SSHTunnel

Cara Menggunakan Android untuk SSHTunnel - Okhey, everybody!!! I love you all.....
Hari ini kita akan membahas bagaimana menyeting android untuk koneksi ke SSH Tunnel.
Pertama-tama kita harus download file setup nya di disini:



Untuk menggunakan seluruh fitur aplikasinya, kita harus me root duluof this application, (akses admin/akses rootnya) pada handphone atau tablet kita.
Jalankan aplikasi SSHTunnel dan masukkan alamat server serta port yang akan kita sambungkan/koneksikan.
Dibawahnya, masukkan VPNSecure username and password



Scroll ke bawah ke tulisan Port Forwarding, dan centwang "Use socks proxy", pilih any local port, dan pilih "Global proxy" untuk forward semua traffic via server kita. Sebagai alternatif, "Global Proxy" bisa tidak dicentang dan pilih aplikasi individual untuk menggunakan proxy dengan memilih pilihan "Individual proxy.

Setelah kita pilih-pilih, sekarang centang "Tunnel Switch" diatas menu untuk mengaktifkan SSH Tunnel.
Selesai, selamat berinternet ria.......

SSH Singapura Murah 085728716884 jam 12.00 - 21.00 WIB

Proxy Elite, Fresh dan Level 1 atau Anonymous

Sekedar sharing2 saja, emang ngeblog ga sharing? Untuk teman-teman yang kepingin punya proxy yang elite, fresh dan level 1 atau anonyonomous hihi...angel ngucapnane.......untuk online earning (upsss......) atau kebutuhan yang lain, bisa check di situs gatherproxy.com....tapi inget harus di filter dulu karena ada yang transparan/bugil, saru ach.....berikut proxy list yang elite, fresh dan level 1 atau anonymous dari gatherproxy:

Tiap hari di update, jadi selalu kunjungi situsnya untuk proxy yang terbaru.....

Cara Mudah Download File Direct Link dengan Index of/

Pagi cemuaanyaaaaa......kali ini kita akan belajar Cara Mudah Download File Direct Link dengan Index of/.
Seringkali saya menjumpai banyak link download yang berada di rapidshare, hotfile, 4shared, indowebster ato ziddu. Untuk mendownload file di situs2 tersebut, kita sebagai free member harus menunggu beberapa detik untuk mendownload. Nah, sekarang saya punya trik baru untuk mendownload secara direct link.
Pertama buka google.com
kemudian misal kita ingin mencari program winrar maka kita ketikkan di search box nya seperti ini:

Nah, kalo teman-teman sudah melihat hasil pencarian, coba buka salah satu link nya....nanti muncul seperti:


Biasanya ini dinamakan situs FTV eh? ftp (file transfer protocol)
Nah, silahkan teman-teman bisa download secara direct link/langsung download.... semoga bermanfaat, macaciiiiiih.....

15 Situs Search Engine Untuk Mencari File Sharing (rapidshare, mediafire, hotfile,depositfile, 4shared. de el el)

Rapidshare merupakan situs file hosting populer yang memungkinkan pengguna meng-upload semua jenis file. Tapi karena hanya uploader ditunjukkan file 'URL download, kebanyakan orang tidak dapat men-download file-file ini. Hal yang sama berlaku untuk file populer host online lainnya seperti Mediafire. Untungnya ada alat web banyak dan ekstensi browser yang tersedia yang membantu orang mencari file di host ini.

1. FileCrop
Dengan FileCrop, pengguna dapat dengan mudah mencari file di Rapidshare, Megaupload dan Hotfile.
Layanan ini sama seperti mesin pencari lainnya, yang harus teman2 lakukan adalah mengetikkan kata kunci atau file yang ingin teman2 cari dan akan menampilkan link host di Rapidshare dan Hotfile. Pengguna bahkan dapat membatasi ukuran file ketika mencari file yang berbeda.
Kunjungi FileCrop

2. FileDigg
FileDigg lain adalah mesin pencari online yang dapat digunakan untuk mencari audio, video dan file media lainnya host di Rapidshare dan situs file hosting lainnya.
Lihat FileDigg

3. Rapidlibrary
Rapidlibrary adalah mesin pencari lain yang berguna untuk mencari file di file hosting website Rapidshare dan lainnya.



 
Kunjungi rapidlibrary

4. Filez
Tidak seperti mesin pencari lainnya, Filez hanya untuk mencari file Rapidshare dan tidak ada layanan file hosting lainnya.


Kunjungi Filez

5. FilesTube
FilesTube adalah mesin pencarian yang berguna untuk mencari file di file sharing yang berbeda dan situs upload termasuk Rapidshare, SaveFile, Filefront dan banyak layanan lainnya. Bahkan menyediakan pengguna fitur pencarian muka yang membantu pengguna mempersempit kriteria pencarian mereka atau mencari spesifik situs file hosting.


Kunjungi FilesTube

6. Rapid Search Engine
Rapid-Search-Engine.com adalah mesin pencari Rapidshare, dirancang untuk mencari file host di situs file sharing.


7. Search File
Search File membantu pengguna file pencarian di Rapidshare, Megaupload dan situs file online lainnya.
Kunjungi Search File

8. Rapidshare data
Dengan Rapidshare data, pengguna dapat mencari file host di Rapidshare dalam beberapa detik. Pengguna dapat mencari dari perpustakaan link terbesar + 10M yang disimpan dalam Rapidshare Data.
Kunjungi Rapidshare Data

9. MegaDownload

MegaDownload membantu pengguna file pencarian dari Rapidshare hanya Mega Download
 
 




Kunjungi MegaDownload

10. File Search

Dengan File Search, pengguna dapat mencari file yang berbeda host di Rapidshare hanya. Namun, untuk istilah pencarian tertentu, hasilnya tidak benar-benar akurat.

Kunjungi File Search

11. Search Shared

Search Shared membiarkan pengguna mencari lebih dari 20 layanan berbagi file yang berbeda termasuk Rapidshare, Megaupload dan layanan lainnya.


Kunjungi Search Shared

12. RapidSearch
RapidSearch memungkinkan pengguna untuk mencari file host di Rapidshare dan banyak situs-situs lain.

Kunjungi RapidSearch

Jika teman2 adalah pengguna Rapidshare biasa, Anda dapat menginstal ekstensi yang berbeda untuk Google Chrome yang dapat digunakan untuk mencari file yang berbeda pada file hosting website Rapidshare dan lainnya. Berikut adalah beberapa ekstensi untuk Google Chrome:

1. Rapidshare Super Search

Sebuah URL add ons berguna untuk Google Chrome yang dapat membantu teman2 mencari file di Rapidshare langsung dari browser teman2.

2. Search Rapidshare, Megaupload, Hotfile

Mudah digunakan untuk pencarian di Rapidshare, HotFile, dan banyak situs file sharing lainnya.


 
3. Rapidshare Search

Seperti Rapidshare Super Search, ekstensi ini membantu pengguna link pencarian dari Rapidshare.com.

Jika teman-teman tahu tentang website lain yang dapat membantu pengguna file pencarian di Rapidshare, silakan berbagi dengan saya....
Thank yuuuuuuuuuuuuuuu...................

How To Boost Your Blog Alexa Rank with Alexa Booster + Elite Proxy Level 1 + Elite Proxy Switcher

Today, we will talk about How To Boost Your Blog Alexa Rank. Alexa.com is a web which is a lot people use to gain visitors trust. Each site which is have smaller ranking will be trusted because it means a lot of traffic and a lot of visitors come to their blog. Every new blog created sometimes have big fat alexa rank. In order to slim or boost alexa ranking instantly, bloggers often use Alexa Booster.
So, let's get started to boost your alexa rank.

First we need to download the software you can get it here.
Full Version Alexa Booster
This is the screenshot:




After downloading this software, please learn a how this software works.....
In order to gain more traffic you will need fresh elite proxy level 1, you can find fresh elite proxy in this site. You must register first to download all complete elite proxy level 1.


After gathering the proxy, you must filter the proxies downloaded to convince that all the proxies are alive. Elite Proxy Switcher is the one which make your job easier to filter proxies. You can download the latest here

Then, use elite proxy switcher to filter all alive, fresh, elite, level 1 proxies. After scanning the proxies, pick all the working proxies and paste it to a notepad.

Then, run the Alexa Booster and add proxy list with the notepad fill in proxies before.

Rinse and repeat, in a month your blog's alexa will be boost.....
Thank you, c u next time....

Keyboard shortcuts in Microsoft Excel 2010

Keyboard access to the ribbon

This article describes what Key Tips and how you can use it to access the tape. It also lists the CTRL key combination shortcut keys, locks, and some other common shortcut keys in Microsoft Excel.

 
Note If you use Microsoft Excel Starter 2010, be aware that not all of the properties listed in Excel are supported in Excel Starter 2010.




Keyboard access to the ribbon
If you are a new band, this section can help you understand the band model of keyboard shortcuts. This is gonna be the new keyboard shortcuts, called Key Tips. For tips button appears, press ALT.
Tab strip displays, press the Tab key, for example, by pressing the letter N on the Insert tab, or M Formulas tab. This makes all the Key Tip badges, button tab. Then press the desired key.Seeing the old shortcuts still work?
Keyboard shortcuts that begin with CTRL are still in Excel 2010. For example, CTRL + C still copies to the clipboard, and CTRL + V to paste from the clipboard yet.
Most of the old ALT + shortcut still works well. However, you will need to know the full shortcut from memory - no reminders of what letters to press the screen. Try, for example, press ALT and then some old menu keys E (Edit), V (View), I (More), and so on. Pops up saying you use the key to access previous versions of Microsoft Office. If you know the size of a key combination, go ahead and start commands. If you do not know the sequence, press ESC and use the key tip badge instead.
CTRL combination shortcut keys
Button DescriptionCTRL + PgUp Switches between worksheet tabs, from left to right.CTRL + Page Down Switches between worksheet tabs on the right-to-left.CTRL + SHIFT + (Display hidden rows within the selection.CTRL + SHIFT + & Applies the outline border to the selected cells.CTRL + SHIFT_ Removing the border line of the selected cells.CTRL + SHIFT + ~ on the general number format.CTRL + SHIFT + $ Currency format with two decimal places (negative numbers in parentheses).CTRL + SHIFT +% Applicable Percentage format with no decimal.CTRL + SHIFT + ^ Applies the Scientific number format with two decimal places.CTRL + SHIFT + # Applies to Date format with the day, month and year.CTRL + SHIFT + @ Applies to Time format with the hour and minute, and AM or PM.CTRL + SHIFT +! Design chapter to two decimal places, thousands separator, and minus sign (-) negative value.CTRL + SHIFT + *
Selects the current region around the active cell (the data area enclosed by blank rows and blank columns).
PivotTable, it selects the entire PivotTable.CTRL + SHIFT +: Enters the current time.CTRL + SHIFT + "Copies the value in the cell above the active cell into the cell or the Formula Bar.CTRL + SHIFT + Plus (+) to open the Add dialog box, empty cells.CTRL + Minus (-) Displays the Delete dialog box to delete the selected cells.CTRL +; Add the current date.CTRL + `Substitute between displaying cell values ​​and formulas.CTRL + 'Copies a formula from the cell above the active cell into the cell or the Formula Bar.CTRL +1 Displays the Format Cells dialog box.CTRL +2 Apply or remove bold formatting.CTRL +3 Apply or remove italic formatting.CTRL +4 Applies or remove the underline.CTRL +5 Applies or remove strikethrough.6 Change the CTRL hidden objects and displays.CTRL +8 Displays or hide the outline symbols.CTRL +9 Hides the selected rows.CTRL +0 Hides the selected columns.CTRL +
Select the entire worksheet.
If the worksheet contains data, CTRL + A selects the current region. Pressing CTRL + A a second time selects the entire worksheet.
When the cursor is on the right side of the function name in a formula, it seems Function Arguments dialog box appears.
CTRL + SHIFT + inserts the argument names and parentheses when the insertion point is at the right side of the name of the function in the formula.CTRL + B Apply or remove bold formatting.CTRL + C to copy the selected cells.Using CTRL + D Fill Down command to copy the contents and format of the topmost cell of a selected range into the cells below.CTRL + F
Display the Find and Replace dialog box, with the Find tab selected.
SHIFT + F5 also displays this tab, while SHIFT + F4 to repeat the last Find action.
CTRL + SHIFT + F opens the Format Cells dialog box with the Font tab selected.CTRL + G
Displays the Go To dialog box.
F5 also displays this dialog box.CTRL + H Displays the Find and Replace dialog box, with the Replace tab selected.CTRL + I Apply or remove italic formatting.CTRL + K to open the Insert Hyperlink dialog box for new hyperlinks or the Edit Hyperlink dialog box, existing hyperlinks.CTRL + L Displays the Create Table dialog box appears.CTRL + N to create a new, blank workbook.CTRL + O
Displays the Open dialog box to open or find a file.
CTRL + SHIFT + O selects all cells that contain comments.CTRL + P
Display the Print tab in the Microsoft Office Backstage view.
CTRL + SHIFT + P opens the Format Cells dialog box with the Font tab selected.Using CTRL + R Fill Right command to copy the contents and format of the leftmost cell of a selected range into the appropriate cells.CTRL + S Saves the active file with the file name, location, and file format.CTRL + T Displays the Create Table dialog box appears.CTRL + U
Apply or remove the underline.
CTRL + SHIFT + U to turn expanding and collapsing of the formula bar.CTRL + V
Insert the clipboard contents into and replaces the selection. Available only after you have cut or copied an object, text, or cell contents.
CTRL + ALT + V displays the Paste Special dialog box. Available only after you have cut or copied an object, text, or cell contents on a worksheet or in another program.CTRL + W Closes the selected workbook window.CTRL + X Cut the selected cells.CTRL + Y Repeats the last command or action, if possible.CTRL + Z Uses the Undo command to reverse the last command or to delete the last entry you typed.

 
Tip cominbations CTRL CTRL + E, CTRL + J, CTRL + M, CTRL + Q shortcut currently undefined.

Function keys
Button DescriptionF1
Displays the Excel Help task pane.
CTRL + F1 displays or hides the ribbon.
ALT + F1 to make a graph of the data embedded in the selected area.
ALT + SHIFT + F1 inserts a new worksheet.F2
Edit the cell and position the cursor at the end of the active cell contents. It also moves the cursor into the Formula Bar when editing in a cell is turned off.
SHIFT + F2 to add or edit a cell comment.
Ctrl + F2 displays a preview of the Print tab in Backstage view.F3
Displays the Paste Name dialog box. Available only if there is a name in the workbook.
SHIFT + F3 displays the Insert Function dialog box.F4
Repeat the last command or action, if possible.
When a cell reference or range is selected in the formula, F4 through all the different combinations of absolute and relative references.
CTRL + F4 closes the selected workbook window.
ALT + F4 to close Excel.F5
Displays the Go To dialog box.
CTRL + F5 returns the window size of the selected workbook window.F6
Switches between the worksheet, Ribbon, task pane, and Zoom controls. In a shared spreadsheet (View menu, Manage This Window, Freeze Panes, Split Window command), F6 includes the split pane when switching between panes and the Ribbon area.
Shift + F6 switches between the worksheet, Zoom controls, task pane, and ribbon.
CTRL + F6 switches to the next workbook window is more than one workbook window is open.F7
Displays the Spelling dialog box to check the spelling of the active worksheet or selected range.
CTRL + F7 perform the Move command if the workbook window is not maximized. Use the arrow keys to move the window, and when finished press ENTER, or ESC to cancel.F8
Round to expand or off. In extend mode, Extended Selection appears in the status bar, and the arrow keys extend the selection.
SHIFT + F8 to add a nonadjacent cell or range of cells by using the arrow keys to dial.
CTRL + F8 perform the Size command (on the Control menu in the workbook window) when a workbook is not maximized.
ALT + F8 to display the Macro dialog box to create, run, edit, or delete a macro.F9
Calculates all worksheets in all open workbooks.
SHIFT + F9 calculates the active worksheet.
CTRL + ALT + F9 calculates all worksheets in all open workbooks, regardless of whether they have changed since the last calculation.
CTRL + ALT + SHIFT + F9 recheck the formula depends, and calculates all cells in all open workbooks, including cells not marked as required to be calculated.
CTRL + F9 minimizes a workbook window to an icon.F10
Have the key tips on or off. (Press ALT + does the same thing.)
SHIFT + F10 to display the shortcut menu for the selected item.
ALT + SHIFT + F10 Display the menu or message for the Error Checking button.
CTRL + F10 maximizes or restores the selected workbook window.F11
Create a diagram of the current range of data in a separate chart sheet.
SHIFT + F11 inserts a new worksheet.
ALT + F11 to open the Microsoft Visual Basic for Applications editor where you can create a macro in Visual Basic for Applications (VBA).F12 Displays the Save As dialog box appears.
Other useful shortcut keys
Button DescriptionALT
Shows the Key Tips (new shortcut) is recorded.
For example
ALT, W, P switch between worksheets display Page Layout.
ALT, W, L switch normal view worksheet.
ALT, W, I change the worksheet Page Break Preview view.Arrow keys
Move one cell up, down, left, or right in the spreadsheet.
CTRL + Arrow moves to the edge of the area of ​​the current data worksheet.
Shift + Arrow keys extend the selection of cells from a single cell.
CTRL + SHIFT + ARROW KEY extends the selection of cells to the last nonblank cell in the same column or row as the active cell, or if the next cell is empty, expand the selection to the next nonblank cell.
LEFT ARROW or RIGHT ARROW select the tab to the left or to the right, when the selected recording. When a submenu is open or selected, these arrow keys to move to the main menu and the submenu. When a ribbon tab is selected, this button navigation button tab.
DOWN ARROW or ARROW select the next or previous command when a menu or submenu is open. When a ribbon tab is selected, the navigation buttons above or below the group tab.
In the dialog box, use the arrow keys to move the option to open a drop-down list, or between options in the options.
ARROW or ALT + DOWN ARROW Open the drop-down list is selected.BACK SPACE
Delete one character to the left of the Formula Bar.
Delete the contents of the active cell.
Cell edit mode, delete the character to the left position.REMOVE
Removes the cell contents (data and formulas) from selected cells without affecting cell formats or comments.
Cell edit mode, delete the character to the right place.END
END End lit. In End mode, you can press the arrow keys to move to the next nonblank cell in the same column or row as the active cell. If the cell is blank, then press the END key to move to the last cell in the row or column.
END select the last command on the menu when a menu or submenu is visible.
CTRL + END to move to the last cell on the worksheet to use the lowest row of the rightmost used column. If the cursor is in the formula bar, CTRL + END moves the cursor to the end of the text.
CTRL + SHIFT + END to extend the selection of cells to the last used cell (bottom right corner). If the cursor is in the formula bar, CTRL + SHIFT + END to select all the text in the formula bar from the cursor position to the end, this does not affect the height of the formula bar.ENTER
Ending a cell entry from the cell or the Formula Bar, and selects the cell below (by default).
In a data form, it moves to the first field in the next record.
Open the selected menu (press F10 to activate the menu bar) or perform the selected action commands.
In the dialog box, it performs the default action command button in the dialog box (the bold line, often the OK button).
ALT + ENTER start a new line in the same cell.
CTRL + ENTER fills the selected cell range with the current entry.
SHIFT + ENTER to complete a cell entry and selects the cell above.ESC
Cancel entry into the cell or the Formula Bar.
Closes an open menu or submenu, dialog box, or message window.
It also closes full screen mode when this mode is enabled, and return to the normal display mode shows the ribbon and status bar again.HOUSE
Move to the start line in the spreadsheet.
Move to the cell in the top left of the window when Scroll Lock is on.
Choose the first command on the menu when a menu or submenu is visible.
CTRL + HOME moves to the top of the spreadsheet.
CTRL + SHIFT + HOME to extend the selection to the cell in the worksheet.PAGE DOWN
Moves one screen down in a spreadsheet.
ALT + PAGE DOWN moves one screen to the right in the spreadsheet.
CTRL + PAGE DOWN moves to the next sheet in the workbook.
CTRL + SHIFT + PAGE DOWN selecting the current and next sheet in the workbook.PAGE UP
Move one screen in a spreadsheet.
ALT + PAGE UP moves one screen to the left of the worksheet.
CTRL + PAGE UP moves to the previous sheet in the workbook.
CTRL + SHIFT + PAGE UP selecting the current and previous sheet in the workbook.Space
In the dialog box, perform actions on the selected button, or selecting or clearing the check box.
CTRL + SPACEBAR selects all the columns in the table.
SHIFT + SPACEBAR selects the entire row of the table.
CTRL + SHIFT + SPACEBAR selects the entire worksheet.

    
If the worksheet contains data, CTRL + SHIFT + SPACEBAR selects the current region. When you press CTRL + SHIFT + SPACEBAR a second time selects the current region and its summary rows. When you press CTRL + SHIFT + SPACEBAR a third time selects the entire worksheet.
    
When an object is selected, CTRL + SHIFT + SPACEBAR selects all objects on a worksheet.
+ SPACEBAR displays the Control menu of the Excel window.TAB
Move one cell to the right in the spreadsheet.
Move to open up the cells on the worksheet is protected.
Move to the next option or option group dialog box.
SHIFT + TAB Move to the previous cell in a worksheet or the previous option in a dialog box.
CTRL + TAB to move to the next tab in a dialog box.
CTRL + SHIFT + TAB to move to the previous tab in a dialog box.


If you want to download Keyboard Shortcuts in Microsoft Excel 2010 you can download here
Source: Microsoft.Com

Trik Supaya Iklan Adsense di Klik Pengunjung Blog

Trik Supaya Iklan Adsense di Klik - Bisnis Iklan PPC memang terkadang menjanjikan, terutama Google Adsense. Tetapi apakah semua publisher blog bisa mendapatkan banyak penghasilan tambahan hanya dengan adsense? Jawabannya, bisa. Tapi, secara prakteknya memang susah, terutama apabila sumber penghasilan dari adsense syaratnya adalah iklan adsense di klik oleh pengunjung blog, nah, terkait dengan itu, penulis ingin memberikan trik supaya iklan adsense di klik pengunjung, yaitu:
1. Optimasikan pemasangan iklan dan ukuran iklan. Kita pasang 3 iklan masing-masing dengan ukuran rectangle medium, widescreen skyscraper dan large banner. Pasang di titik2 rawan....xixixi....
2. Yang terakhir....buang semua pernak-pernik blog.....usahakan yang ada di blog sobat hanyalah 1 postingan yang tampil, arsip-arsip dan iklan adsense...yang lain buang.....buang......buang......sehingga pengunjung tidak punya pilihan lain kecuali klik judul postingan yang lain, ato klik iklan adsense.... $_$......
Jadi tidak perlu menyuruh pengunjung untuk "klik disini" ato "please, tolonglah, klik iklan adsensenya" xixixixi...
itu saja trik yang singkat ini...semoga bermanfaat.....

certain household items increase the temperature inside the house in summers

Here are some of the factors:
1. Global Warming due to thinning of ozone layer that protects from the heat released by the sun
2. Less trees, more factories. If you would notice the air is alot warmer in urban than in rural areas
3. Overpopulation. More people = more carbon dioxide emission = more hotter
4. Air/Gas Pollution

For example, your fridge creates heat. A fridge works this way: A coolant is first compressed outside the box. This creates heat by the adiabatic effect of the increased pressure. It is then released through a nozzle inside the box, thus creating cold. But as much heat is created outside the box as cold inside. Hence opening the door of a fridge in order to cool down the kitchen is not a good idea. It only uses a lot of electricity to make both heat and cold.

But it is in very small extend and in no way could this influence the temperature outside. In my humble opinion, if you feel the heat outside was less a problem when you were young it is simply ... because you were young.

I am now 65 years old and living in Norway. I remember not so long ago I still enjoyed going skiing in the coldest part of the winter. Today, even the sight of snow on a postcard makes me freeze! ;-)

It is only the process of getting older, my friend. Unpleasant? Perhaps. But the French singer Benabar sings this (translate from French) "Young girls who are lucky become old ladies." Or, as a Norwegian singer puts it: "We want to live a long time but we don't want to get old." ;-)

Everything absorbs some heat. It is a matter of how much does it hold. Everything using electricity or gas emits heat. How much are you willing to accept as a price of using the technology. If you spend your energy worrying about heat distribution, you will have little energy left for actually coping with the heat in your marvelous country. YOU have to chill out to accommodate for it. I live in one of the hotter cities in my country. I have a toleration zone for what heat I can stand and still function effectively. I weigh options but i do not turn off my life. I buy light colors except where I like dark! I have tile floors rather than wood or carpet because it holds cool and deflects heat. I do have leather furniture because I like it and because it is animal skin and discharges heat rather than storing it. We have cotton blankets that keep the chill of the air conditioning away but do not hold heat.

I work on my computer. I have a model that gives off somewhat less heat than some others but i will not stop using it. I do try to do most of my computing before the sun rises and after it sets though.

I try not to waste energy because of the cost and because it creates a higher dependence on foreign oil anf gas --- not good for the economy.

 Houses designed before air conditioning came into widespread use were better ventilated, but, beyond that, a refrigerator will raise the inside temperature a little due to its heat exchange process. Most of the other things you cite shouldn't have that much effect.

Densely populated areas with a lot of air conditioning probably do see a slight rise in temperature, but it really shouldn't vary more than a few degrees at most.

A lot of what you have noticed is how our bodies react to the heat and humidity. To some extent we manage these better as children, but many of us end up getting so used to air conditioning we can't live without it.

Technology, of course, does have a price. If India has lost green space due to development it has lost much of what nature can do to make life easier.

How to get gum out of you hair?

People have suggested getting a haircut, but there are many other ways much easier than losing all that hair you've worked so hard on in your life.

1. Try peanut butter. One that has more oil is more effective.
2. Try cooking oil. Apply it to the area around and on the gum. After it sits, comb it out.
3. Let your hair soak in salt water.
4. Spread Vaseline around the gum.
5. Try Toothpaste. Put the amount of toothpaste as there is gum.

Also, make sure you shower and wash your hair thoroughly after.

And They Call This Stupid Thing A "Smartphone?

I came "late to the party" as far as iPhone ownership is concerned. In 2011 I got one of the original iPhone models, and I still have it over two years later. I got the older model because it was cheaper. Sure there are things about an iPhone 4 or 5 that I would love, but as long as this old thing still works, I'm sticking with it. I recently discovered something rather interesting about my "old" iPhone. I discovered it's supposed ability to recognize voice commands. It doesn't have Siri's capabilities, but it should be able to dial numbers, and play songs on command. Tonight, I thought I'd test this theory. Have you ever argued with a smartphone? I told it to play something by Vice Vukov, so it played a song by Ivo Robic. Wrong artist, right language. LOL When I actually told it to play something by Ivo Robic, it said "calling Doug Grove." I aborted that command pretty fast. I don't need the damned thing calling my friends at 3 AM. I decided to conduct a little experiment, so I told it to "go f*ck yourself." It's response? "Calling Walker Bennett, VOIP. In other words, when I tell my smartphone to do that, it calls my husband's Voice Over IP phone, with the Arizona number still attached to it. hahaha Finally I swore at it in Serbian, and it brought up an empty "Search" window. I guess I finally managed to get the last word, eh?